Бум на мигрантски наплив. Отново. Докато държавата се люшка в безвремие, мигрантите продължават да напират. При гонка в бургаско един загина, а шестима са ранени. Прокуратурата пък внесе обвинителни актове на двама тунизийци, участвали в трафик на хора - настанявали ги на адреси в София и ги прехвърляли през границата на запад без документи. Това заяви общинският съветник в СОС Карлос Контрера в личния профил във Facebook, предаде "Фокус".

Ето какво още добави той: "Това са ежедневни щрихи от действителността, в която живеем. Толкова обичайно повторящи се действия и случки, че не усетихме как де факто България е наводнена от афганци, сирийци, иракчани... А Женският пазар и Лъвов мост станаха азиатски клоаки...И не само те.

Пратете армията на турската граница и плътно затворете всяка педя! Докато мигрантският поток върви, ще цъфтят каналджийството, трафикът на дрога... Става дума за организирани престъпни групи, които изкарват милиони евро, а държавата ни се превръща в дупка, задният двор на Европа, първата цедка за мигрантските потоци. Стига глупости вече и затворете прътно границата, а всички незаконно влезли - на съд и обратно там, откъдето са дошли!".