Само Vivacom предлага разсрочено плащане на всички 5G телефони до 36 месец. Това каза Йован Нягулов, раководител "Портфолио“ в отдел "Устройства и SIM карти“ във Vivacom, в интервю за предаването "Фокус ТЕХ“ на Радио "Фокус“. Той поясни, че тенденцията при 5G смартфоните е те да стават все по-достъпни и вече има модели, които могат да се купят дори на цена под 400 лева в брой. "Благодарение на схемите за изплащане, които ние предлагаме, дори и по-скъпите модели са достъпни за масовия потребител. А само при нас във Vivacom, потребителите имат възможност да разсрочат сумата на всички 5G телефони до 36 месеца, като по този начин дори и телефоните от най-висок клас са доста по-изгдони“, поясн експертът.

Йован Нягулов подчерта, че новите клиенти, избрали Unlimited 50 5G, могат да се възползват от промоцията неограничена скорост и вместо максимално достижимата скорост за обмен на данни да е 50 мегабита за секунда, те ще получат възможността за неограничена такава до 31 януари 2022 г. Наред с неограничените възможности за общуване и забавление, с Unlimited 50 5G потребителите получават и редица допълнителни безплатни услуги, като например музикалната стрийминг платформа TIDAL в Hi-Fi качество, 128 гигабайта облачно пространство pCloud и както и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom.

Всички тези условия детайлно са описани на сайта на Vivacom и клиентите могат да се запознаят подробно с тях, уточни Йован Нягулов.

Росица АНГЕЛОВА