Жителите на кв. "Овча купел“ вече имат възможност да зареждат гориво в новата бензиностанция на INSA OIL. Новата точка от веригата се намира на ул. "Бойчо Бойчев“ 12. Освен качествени горива софиянци ще намерят и разнообразни стоки в магазина на бензиностанцията. Там ще бъдат удовлетворени всички гастрономически изисквания към храна подходяща за пътуването. В INSA OIL ще намерите и разнообразие от топли и студени напитки за летния сезон.

На откриването на новата бензиностанция присъстваха актрисата, певица и писателка Ваня Щерева и актьорът Мариян Вълев.

Управителят на веригата бензиностанции INSA OIL Емил Тодоров обяви, че през следващите месеци предстоят още откривания на нови обекти в други градове в страната. 

Регионалният мениджър на фирмата сподели, че е щастлив от факта, че се това е откриването на втората брандирана бензиностанция на INSA OIL в София.

Клиентите, които заредиха гориво в деня на откриването на новата INSA OIL в кв. "Овча купел“ получиха картата "Лоялен клиент“. "Бъдете от първите клиенти на бензиностанцията ни в "Овча купел“. Заредете с положителна енергия за лятото в INSA OIL", призоваха от екипа на новооткрита бензиностанция.

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ