Свилен Ноев, вокалът на "Остава", които близо 20 години продължат да владеят сърцата ни с мелодичната си музика, гостува в "Животът на Фокус" в края на годината. Свилен сподели част от предизвикателствата в началото на кариерата си - какво е да си различен от общоприетото, да си безкомпромисен в стила си и как се изгражда устойчива връзка между музиканти с обща мисия.

В аудиофайла към статията може да чуете с какви критики се е сблъсквал Свилен, когато е създавана песента "Шоколад" и дали им е обърнал внимание. Ще чуете още за брит попа на българска почва, за това какво би искал Свилен Ноев за следващата година и други интересни истории, разказани лично от него.

А ако сте жадни за хубава музика на живо, може да посетите концерта на група Остава, който ще се случи на 30 декември в Топлоцентрала. Там ще може да чуете и чисто новата песен на групата - "Свободен".

"Животът на Фокус" е предаването на Радио "Фокус", което превръща плавния преход от края на работния ви ден към прекрасната ви вечер в забавно, информативно и музикално преживяване.

Може да слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък след новините в 17:00 чак до новините в 20:00. Бъдете с нас!