Свят широк, хора всякакви и както се казва по вкус и цвят приятели няма. Едни недоволстват от родното Черноморие и го наричат ужасно блато, жабурняк, други са на диаметрално обратната позиция.

Попадаме на публикация във Facebook в защита на нашето море.

Дълбоко не разбирам хората, които плюят морето ни.

Било презастроено. Те понеже като отидат в Гърция, Турция, Испания, Италия спят на палатка, не в хотел, нали...

Било скъпо. Всяко нещо струва толкова, колкото си склонен да платиш доброволно.

Било мръсно. Глупости на търкалета, имаме изключително чисти плажове.

Била им гадна храната. На мен пък ми допада много - ресторанти, магазини, улична храна има всякакви, за всеки вкус и джоб.

Имало било чалга. Факт, повечето българи слушат тази музика, но нито са навсякъде, нито пък навсякъде по морето е непоносимо шумно.

Били невъзпитани от обслужващия персонал. Аз навсякъде говоря на непознати на Вие и повечето хора също ми отвръщат с възпитано поведение. Голяма рядкост ми е да срещна вече невъзпитани продаващи, касиери, рецепционисти, сервитьори - научихме се вече на тези занаяти.

Като цяло, на българското черноморие ходя всяка година, обикалям доста и всяка година аз се прибирам с хубав тен, отпочинал, плувал много всеки ден и ял и пил приятно. Виждам се с много приятели и познати и виждам как има възможности и за забавно пиянско-музикални купони, така и за тихи семейни почивки.

Стига сте мрънкали.