На спектакъла "Viva Las Vegas“ поне за час и половина ще забравите за всичко останало и ще се пренесете в един по-добър свят, с много любов и щастие. Това каза Цветелин Атанасов – Цецо Елвиса в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася Александрова. 

Шоуто може да бъде видяно на сцената на Sofia Live Club на 8 ноември от 20.00 часа.

"Много сме щастливи от това, което създадохме с моята половинка. Тя успя да ме накара да повярвам, че "Viva Las Vegas“ може да се случи, защото в началото, въпреки огромното ми желание, нямах тази вяра. Когато човек е искрен и прави нещо от душата си, а това е нещо, което правя от дете и мисля, че го правя възможно най-добре, няма как да сгреши“, сподели Цецо Елвиса.

В спектакъла са включени най-големите хитове от 60-те и 70-те години на миналия век на Елвис, Том Джоунс, Франк Синатра, Хъмпърдинг, Рой Орбисън, "Бийтълс“. "Това е вечната музика, която се е доказала с годините“, заяви изпълнителят.  

За сравнение актуалността на съвременната музика е между един и шест месеца, посочи той. "Виждаме някаква творческа импотентност, в която музиката няма какво да каже и цикли на едно място“, смята Цецо Елвиса.

Със спектакъла той отдава почит и на великите български изпълнители от този период. "Искаме да възродим всички стари и позабравени български песни и артисти, които не искаме да потъват в забвение, а да има приемственост. Искаме да си спомним и да отдадем почит на Борис Гуджунов, за Емил Димитров, за Георги Минчев и всички велики изпълнители от онова време. Моята мисия сега е да възраждам стари български песни с нови аранжименти и да ги включвам в шоуто“, обясни Цецо Елвиса.

Неговата половинка и PR Мариела Нейкова обясни, че идеята на "Viva Las Vegas“ е била да представят златната епоха в музиката от 60-те и 70-те години на миналия век. "Това е нещо, което липсваше на българския пазар. Затова в нас се породи смелост и желание да сътворим един такъв проект. Това е не просто трибют на Елвис, искахме да излезем от тази кожа. Цецо цял живот се е вдъхновявал от тази музика, която докосва милиони хора от цял свят. Направихме всичко възможно, за да направим едно безкомпромисно шоу с невероятни музиканти, невероятен подбор на музика и песни, в която блясва талантът на Цецо“, разказа тя.

По думите й "Viva Las Vegas“ е уникално винтидж шоу. "Няма друго шоу в момента, което да събира такава емоция и да я дава на публиката. Виждаме, че хората буквално плачат, те са докоснати, те преживяват нещо и това ги променя и разтърсва. Ще излезете променени, гарантирам“, каза още Мариела Нейкова.