Българин направи коментар относно шофирането по АМ "Тракия". Припомняме, че през последните седмици магистралата се превърна в бойно поле. Всеки ден има по няколко катастрофи, които предизвикват километрични задръствания. Днешният ден също не е изключение.

Ето какво разказа мъжът в социалната мрежа Фейсбук:

"Накратко за пътуването от Бургас до София по магистрала "Тракия" в неделя вечер:

- 112 км/ч най-високо развитата скорост в лявата лента за целият път само за около 15 секунди

-Съотношение лява/дясна лента с МПС - 1 тир на 100 коли (никой не пропускаше хората, които се опитваха да се движат по-бързо от тировете)

-Влизайки в дясна лента и карайки със 120 км/ч в продължение на 500-700 м задминах 20+ коли без това да е била целта, което възроди доста агресия в хората, движещи се с 90-100 в лявата лента (сещате се какви свирканици и миганици последваха. Затова и на клипа карах в лява лента - късно се сетихме да заснемем как изглежда движението в дясна лента ) - направих го 4 пъти и се отказах да се опитвам да спазвам правилата за движение по магистрала

Извод: Не, че има много коли и движението е натоварено заради това. Един човек в лява лента със 100 км/ч за 1 минута е напълно достатъчен да направи километрично задръстване. 

Не бъдете като него!", пише човекът.