Вместо да надзирава и раздава присъди в социалните мрежи е по-добре активистката на Да, България Стела Николова да се съсредоточи в скандалите в собствената си партия. Това каза Бранимир Балачев на днешната пресконференция на варненските народните представители от ГЕРБ/СДС за високите сметки за ток в общините, съобщиха от партията.

Той визира публикация на Николова във ФБ, която заблуждава с фалшива и непроверена информация гражданите на Варна, че общината харчи безразборно, защото уличните лампи светят сутринта в района между "Сливница“, "Неофит Рилски“ и "Цар Освободител“. От общинската дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ обясниха каква е истината –осветлението е пуснато за 30 минути за подмяна на 4 лампи, тъй като трябва да бъдат под напрежение.

Балачев попита как така издигната от организация в Студентски град, София, а не от местната структура във Варна, Николова е била избрана за член на Националното ръководство на Да, България. Въпреки че номинациите от варненските структури са били Николай Капитанов и Николай Танчев, а и в момента Капитанов е председател на Да, България за Варна. По незнайни причини Христо Иванов е предпочел Стела Николова в националното ръководство, която стана член на партията едва в края на миналата година, каза Балачев.