Идва информация до нас за това, за което говори г-н Станислав Анастасов (бел. ред. че голям енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПС). Това каза пред "Фокус" Байрам Байрам - зам.-председател на ПГ на ДПС.

"Аз гледах разговора с г-н Станислав Анастасов. Идва информация до нас за това, за което говори той. В най-скоро време всичко ще бъде на достояние на българските избиратели, на всички български граждани. Това е най-нормалното в една демократична страна – хора, които имат някакви сигнали, естествено и доказателства за дадени направени инвестиции на гърба на политическата партия, на Движението за права и свободи, да бъдат оповестени в публичното пространство", обясни той.

Българите най-вероятно ще бъдат изненадани от името на този човек. "И мащабите на средствата, които ще бъдат упоменати, са много очевадни. Ще бъде бомба в медийното пространство", каза още по темата Байрам Байрам.

Припомняме, че през уикенда Станислав Анастасов първи намекна, че "голям енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПС". Той не пожела да коментира обширно темата, но заяви, че много скоро ще изнесат данни за случващото се.

Повече можете да чуете в аудиото или да прочетете ТУК.