Певицата Анелия излезе с публично изказване за първи път след катастрофата с нейно участие, при която тежко пострада дете. Звездата запази мълчание няколко дни. Днес по-рано тя написа: "Скъпи приятели, Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти! Добре съм, Благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми".

Постът предизвика лавина от коментари и нападки срещу Анелия. Час по-късно, певицата наруши мълчание и качи кратко видео по темата в Инстаграм.

"Много ми е болно от това, което преживяхме тези дни. Болно ми е, че хората правят циркове от това, което преживяхме със семейството ни", казва Анелия и припомня, че в нейната кола е пътувало детето й, което е в шок след катастрофата.

"Искам да ви споделя истината! Катастрофа имаше! Преживяхме същия ад, както и другото семейство. Да, не отидохме да помогнем и съдействаме. Бащата риташе колата ни. Започна да ни заплашва, че ще ни убие! Счупи стъклото на автомобила ни. Нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамини. След това полицията го отведе в болницата за втора проба.", разказва Анелия.