НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 22:27


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Доц. д-р Петър Делев: Окупацията на Софийския университет е абсолютно незаконна

Доц. д-р Петър Делев: Окупацията на Софийския университет е абсолютно незаконна

26 Януари 2014 | 16:35 | Агенция "Фокус"
Доц. д-р Петър Делев, председател на Общото събрание на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, пред Агенция „Фокус”

Фокус: Доц. Делев, още по време на първата окупация на Софийския университет „Св. Климент Охридски” излязохте с ясна позиция. Каква е позицията Ви сега, относно повторната окупация на университета?
Доц. д-р Петър Делев: Позицията ми, относно повторната окупация на университета на се е променила с нищо, спрямо тази за първата окупация. Окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски” е абсолютно незаконна дейност, не е съобразена с Устава и традициите на университета, и не би трябвало да се случва.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Доц. д-р Петър Чобанов: От срещите ми с бизнеса, като общ проблем излезе корупцията

Доц. д-р Петър Чобанов: От срещите ми с бизнеса, като общ проблем излезе корупцията

10 Май 2013 | 13:39 | Радио "Фокус"
Доц. д-р Петър Чобанов, кандидат за народен представител от гражданската квота на Коалиция за България за 16-ти многомандатен избирателен район Пловдив-град, в интервю за Радио “Фокус”– Пловдив

Фокус: Г-н Чобанов, снощи бе официалното закриване на кампанията на Коалиция за България в Пловдив, какви са Вашите впечатления?
Петър Чобанов: Моите впечатления са много добри от закриването на кампанията. Атмосферата и духът, който цареше там беше неповторим, хората се бяха събрали искрено да отбележат Деня на победата и Деня на Европа, да закрием позитивната кампания, която проведохме. Кампанията, която вдъхна надежда и увереност на хората, че промяната идва и животът им отново ще стане по-добър с по-спокоен.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Доц. д-р Петър Чобанов: За хората е ясно, че ГЕРБ им обещава повече от същото, повече от лошото, едни нови четири години криза

Доц. д-р Петър Чобанов: За хората е ясно, че ГЕРБ им обещава повече от същото, повече от лошото, едни нови четири години криза

9 Май 2013 | 16:45 | Радио "Фокус"-Пловдив
Доц. д-р Петър Чобанов, кандидат за народен представител от Коалиция за България за 16-ти многомандатен избирателен район Пловдив-град в интервю за Радио “Фокус”– Пловдив

Фокус: Г-н Чобанов, утре е краят на предизборната кампания, през този един месец Вие се срещнахте с много хора, какви са основните проблеми, които поставиха те пред Вас?
Петър Чобанов: Искам първо да честитя днешния празник - Деня на Европа и Деня на победата. Българската социалистическа партия е единствената доказала се антифашистка партия, а Денят на Европа също е много важен за нас с оглед на европейската ни ориентация и това, че лидерът на партията Сергей Станишев е и председател на ПЕС. Ние умело успяваме да съчетаем тези две неща и хората има какво да празнуват. Те започват още от днес да усещат духа на победата, който ще бъде ясен и видим след като спечелим изборите на 12 май. Имах много срещи, които бяха много полезни и за самия мен. В началото хората подхождаха с известна плахост и страх, но това беше нормално с оглед на големия натиск, който им е оказан през четирите години управление на ГЕРБ. Постепенно те се отпускаха и споделяха своите основни проблеми свързани с ниските доходи, с липсата на перспектива със своята неувереност, те не виждаха как може да продължи цялата тази ситуация. За тях беше ясно, че ГЕРБ им обещава повече от същото, повече от лошото, едни нови четири години криза. Ако проследим говоренето на представителите на ГЕРБ можем да го видим това. Те казват криза е и нищо не може да се промени и хората в началото вярваха в това, но в самите срещи и с оглед на посланията и разговорите, които излъчва Коалиция за България, те започнаха да вярват, че промяната е възможна и държавата може да се освободи от този Гербаджийски гнет и да върви напред.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Пети ден на протести в Скопие срещу договора за името. 18 юни 2018 г.
Пети ден на протести в Скопие срещу договора за името. 18 юни 2018 г.

ВИДЕО
Аварийно-спасителното звено на Столична община се притече на помощ на бедстваща катерица
Аварийно-спасителното звено на Столична община се притече на помощ на бедстваща ...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.