ММА ветеранът Боб Сап има история с боксовата легенда Майк Тайсън и няма да oстави на мира "Железния“ Майк, докато не уредят спора си на ринга. Наскоро Сап се прицели в 55-годишния Тайсън с видео, където заплаши да разкъса сърцето на бившия шампион в тежка категория.

В интервю за MMAnytt Сап обясни как враждата между него и Тайсън нараства от началото на 2000 година и как Сап има заслуга за това, че Тайсън излезе от пенсия. Сап трябваше да бъде първоначалният противник на Тайсън, когато той направи очакваното си завръщане.

Тайсън се завърна, но не се изправи срещу Сап, а срещу Рой Джоунс-младши през ноември 2020 година. Боб е готов да се бие с Майк, но вярва, че легендата се страхува от него и не иска да приеме тази битка.

"За първи път се срещнахме през 2003 г. в Лас Вегас. Имаше малко бутане и блъскане, когато го срещнах в Беладжио. Аз съм отговорен за изваждането му от пенсия. Невъзможно е някой да е фен на Майк Тайсън, без да е фен на Боб Сап, защото аз съм човекът, който го извади от пенсионирането!

Никой нямаше да говори за него, ако не бях аз! Решиха да съставят някаква схема, в която да ме заобиколят, защото Тайсън много се страхува от мен.

Съгласих се на 10 милиона, а след това цената се вдигна до 50 милиона. Накрая се съгласихме на 30 милиона долара с PPV, което щеше да стигне до 50 милиона.

Това обаче така и не се получи, защото Азим искаше милиони долари да отидат направо в джоба му. След това, тъй като Тайсън беше толкова уплашен, тези увеличения на цените дойдоха, след като той видя снимка как изглеждам. Човекът наистина е наистина уплашен.

Разбираме, че се страхува от това как изглеждам и колко съм голям. Това е малко тъпо, но разбирам това, защото всички тези други момчета също са уплашени.

Нека поговорим за всички професионалисти, които ме предизвикаха. Тези, които са уплашени: Майк Тайсън, Тор от Игра на тронове, Шакил О’Нийл и Ивендър Холифийлд. Не можахме да разберем какво казва Ивендър, защото той е пиян и мърмори през цялото време.

Не знаем дали той прие предложението или го отхвърли, защото не можахме да разберем какво казва! Беше твърде опасно да го изкараме на ринга, защото е твърде пиян!

Получихме толкова много оферти, че е смешно. Обсъждаме колко голямо ще стане това! Боб Сап срещу Майк Тайсън тук в Тайланд. Да го направим!", каза Сап за MMAnytt.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове