Фестивал "Здравей, Здраве - Добрич‘2022“ ще се проведе в петък и събота (27 и 28 май), предаде кореспондентът на Радио "Фокус" – Варна. Фестивалът е организиран от Център за природосъобразен живот и взаимопомощ. Откриването е в 17:30 часа на 27 май със среща – разговор с проф. Живко Желев, изобретател и учредител на Движение "ЕДИНЕНИЕ Д.Е.Н.". Ще бъде представена книгата "Дядо, разкажи ми за шевиците".

На следващия ден – 28 май, в Градския парк "Свети Георги" пред парк-хотел "Изида" от 8:00 до 9:00 часа ще има йога на открито, водена от Виктория Вичикова. В Регионална библиотека "Дора Габе" – Интерактивна зала , етаж 2, от 10:00 часа е представянето на участниците и екипа на "Здравей, Здраве - Добрич‘2022“.

От 10:30 часа Кремена Николова ще представи ароматни композиции за душата и медитативна практика. В 13:30 часа е началото на друга презентация - "Родово имение: Сигурен път към Любовта и Мира навътре и навън“, лектор е Константин Стамболиев.

От 15:00 часа психотерапевтът д-р Живка Василева ще даде отговори на въпроса: Как да превърнем трудностите в ресурс за израстване? От 16:00 часа е организирана медитативна практика. В 16:30 часа Галина Ангелова ще представи "Силата на българските хора – знание и мъдрост, претворени в движение и ритъм“. Тези и други събития са включени в програмата на фестивала. Входът за събитията е свободен. Пълна информация за всички събития е публикувана във Фейсбук профила на събитието.

Жулиета НИКОЛОВА