Приключи приемът на творби за осмия национален поетичен конкурс "Наздравица за любовта" организиран от община Асеновград. 125 автори от цялата страна изпратиха своите поетични творби. Включиха се творци от София, Пловдив, Варна, Благоевград, Добрич, Видин и други градове.

Те вече се предоставени на членовете на журито, което ще има нелека задача да определи победителите. Те ще бъдат обявени на сайта на Община Асеновград. Наградите ще бъдат изпратени по куриер, с цел спазване на въведените противоепидемични мерки. Най-младият участник в конкурса "Наздравица за любовта“ е на 18 години, а най – възрастният на 84 години.

Журито е в състав Елена Диварова и Иван Христов. Дамата е писател, журналист и общественик. Автор е на няколко книги, носител на редица награди за поезия. Публикува очерци, репортажи, поезия и литературна критика в регионално и национални издания. Нейни творби са поместени в сборници с поезия в Англия, Германия, Полша, Русия и Сърбия.

Член е на Съюза на българските журналисти (СБЖ) и на Дружеството на пловдивските писатели. Иван Христов пък е писател и литературен критик. Роден е в родопското село Добралък. Член е на Съюза на българските писатели (СБП). Автор е на седем книги с разкази и литературна критика, сред които "Кръстен знак“, "Орлово проклятие“, "Територии на духа“, "Отблясъци“ и други. Носител е на орден "Кирил и Методий“ за заслуги в областта на образованието и културата, на почетен знак на Пловдив и на почетна грамота за принос в съвременната българска литература на СБП. Награждаван е с национални литературни награди.