***

София.

От 11.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10.00 ч. в Гранд Хотел Милениум ще се състои Двадесетата годишна среща на Асоциация на българските туроператори и туристически агенти, АБТТА и 25 годишнина от основаването на организацията.

***

София.

От 11.00 ч. в БТА ще се състои пресконференция по повод представянето на десетото издание на "Регионални профили: показатели за развитие“ – 2021.

***

София.

От 11.30 ч. в централата на АБВ ще се проведе пресконференция.

***

София.

От 13.00 ч. ) в Дом № 2 на Резиденция Бояна ще се проведе конференция на тема "Съдебна реформа. Специализирано правосъдие.“

***

София.

От 15.00 ч. Комисията Професионална етика" към Съдийската колегия ще проведе заседание.

***

София.

От 18.00 ч. . в Музея по палеонтология и исторична геология, в СУ "Св. Климент Охридски“, Ректорат, Северно крило, ет. 5. Христо Пимпирев ще представи детска книга за Антарктида.

***

София.

От 18.00 ч. в Софийската опера и балет ще се състои официалното честване на 25-та годишнина от създаването на Асоциация на индустриалния капитал в България.

***

Видин.

От 16.30 ч. в "Детски отдел" на Регионална библиотека "Михалаки Георгиев"-Видин ще гостуват децата от Детска градина "Синчец".

***

Добрич.

От 16.00 ч. в Художествената галерия с вернисаж ще бъде открита традиционната годишна изложба на Дружеството на художниците.

***

Стара Загора.

От 19.00 ч. в Културния център ще де играе "Грамофонът“ – авторски спектакъл на Виктор Калев.

***

Шумен.

От 18.30 ч. в концертна зала "Проф. Венета Вичева“ ще се състои концерт с Хамсик Харутюнян /вокал-Армения/ и диригент Левон Манукян.