"Кирил Петков: До дни България може да има ново правителство“ - тема от първа страница на вестник "Добруджанска трибуна“. Всяка от партиите ще има право сама да посочи кандидатите си за министри.

Другата водеща тема в изданието днес - "Днес почитаме покровителя на моряци, рибари и банкери - Св. Николай Чудотворец“. Светецът е удостоен с честта да бъде прославян като "най-големият между родените от жени“.

"В Каварна грейна коледната елха“, съобщава всекидневникът. Церемонията е била съпътствана с празнични фойерверки. Поместена е празничната програма на морския град за този месец.

"Започва "Благотворителна Коледа‘2021“ в Генерал Тошево“, съобщава вестникът. Всеки желаещ може да дари средства по банков път до 17 декември. Финансовата подкрепа ще бъде съпътствана от отчет на средствата.

И още една новина от региона на Добрич - "Приключват ремонтните дейности по обектите от Капиталовата програма за 2021 година“. Приключени са вече основни ремонти на четири училища на територията на община Генерал Тошево. Все още се работи по сградите на други две в селата Спасово и Зограф.