Александър Емеляненко не иска да се бие под банера на организацията на Хабиб Нурмагомедов. "The Eagle" има големи планове за лигата си и планира да привлече бивши звезди на UFC и Bellator.

Наскоро Шамив Завуров, който е президент на Eagle FC се обяви категорично против подписването с Александър Емеляненко. Червения дявол не спира да се забърква в проблеми и е пристрастен към алкохола.

Явно Хабиб не иска да се забърква с Александър, защото проблемите наистина го следват. В интервю за руските медии Емеляненко не остана длъжен на Завуров и каза следното за лигата на Хабиб:

Не знам защо Завуров беше толкова категоричен. Дори не знам как стана президент на лигата, която е толкова умряла, че не обмислям възможността да участвам в нея. Не ме съблазнява и не ми харесва. Там се бият дагестанци и съотборниците му. Няма никой в тази лига.

Никъде ги няма и не се чуват. Не съм чувал да е имало големи бойци. В Дагестан има много бойци, но освен Хабиб, никой друг не показа никакъв резултат в MMA. Дори не знаех за съществуването на лигата на Хабиб. Не искам да участвам в нея, не ми е интересно.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове