Българската ММА звезда Никола Дипчиков записа пореден бърз нокаут в чеченската ММА организация ACA. Нашето момче се изправи срещу Крис Ханикът в битка от главната карта на ACA 132, което се провежда в Беларус. Срещата им беше в средна категория.

В началото на битката двамата започнаха търпеливо. Дипчиков взе центъра и финтираше своя опонент. Ханикът опита да вкара комбинация, но Дипчиков избегна. Никола също опита да вкара удар, но не намери целта.

Дипчиков вкарва лоу кик, което е първи точен удар в боя. Ханикът тръгва за събаряне, но не успява. Двамата скъсяват дистанцията и Дипчиков наранява своя опонент след страхотна комбинация. Никола пресира в търсене на нокаута, а Ханикът тръгва за събаряне.

Битката стига до земята, където Дипчиков смазва Ханикът с лакти. Никола успява да нокаутира брутално Ханикът от легнало положение с тежки лакти. Срещата им приключва за 91 секунди в първия рунд.

С тази победа Никола се връща към успехите, след като през април падна от Гасанов в бой за временната титла. Дипчиков печели 3 от последните си 4 битки в ACA и победите са с нокаут в първия рунд.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове