Продължават ремонтните дейности по част от четири пътни отсечки в област Добрич, предаде кореспондент на Радио "Фокус" – Варна. До края на деня е удължен срокът за приключване на ремонтните дейности по част от три пътни отсечки - пътя Генерал Тошево - ГКПП "Кардам“, между селата Крушари и Загорци и по направлението Добрич - с. Стефан Караджа. Участъците са сигнализирани с пътни знаци.

Няма въведена промяна в организацията на движение на автомобили по републиканската пътна мрежа в областта. До 30 ноември е удължен срокът за приключване на ремонта по част от пътната отсечка Тервел - Честименско. Движението по тази отсечка също се осъществява с повишено внимание и се регулира с пътни знаци.

Въведена е временна промяна в организацията на движение на автомобили в Добрич. Предстои подготовка за асфалтиране на ул. "Даме Груев“ от сградата на "Български пощи“ до ул. "Отец Паисий“. Планирана е също подготовка за асфалтиране на ул. "Любен Каравелов“ в частта от ул. "Кирил и Методий“ до ул. "Васил Левски“. Отправен е апел към гражданите да не паркират на улицата и да се съобразяват с временната организация. Ограниченията в движението и паркирането са до приключване на ремонтните дейности.

Възобновени са ремонтните дейности по ул. "Боряна“ в Добрич. След предварителна подготовка на улицата асфалт ще бъде положен както по нея, така и по ул. "Димитър Ковачев“. Община Добрич призовава гражданите да спазват въведените ограничения и да не паркират по посочените улици до приключване на ремонтните дейности.

В Добрич времето е ясно, духа слаб до умерен вятър, температурата на въздуха е около 16 градусa.



Жулиета НИКОЛОВА