До 27 ноември 2021 г. "Продължаваме Промяната“ провежда серия от дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение.

Днес от 10.00 ч. започват две срещи – едната на тема "Вътрешна сигурност“, другата на тема "Екология“. По-късно от 15.00 ч. паралелно ще се проведат две дискусии за "Регионално развитие“ и за "Култура“. Срещите ще бъдат проведени като паралелни дискусии и ще бъдат предавани на живо в страницата на "Продължаваме Промяната“ във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg. Коментари от страна на "Продължаваме Промяната“ ще има след приключване на пълния цикъл от срещи.

Във всяка от дискусиите по различните теми са поканени да участват по трима експерти от БСП, "Има такъв народ“ и "Демократична България“.

На тях ще бъдат обсъдени основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на "Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.