НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 12:52


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Местни избори 2019: Лидерът на НФСБ Валери Симеонов в Разград: Достойните хора от НФСБ, „Атака“ и ВМРО ще работят заедно за избирателите

Местни избори 2019: Лидерът на НФСБ Валери Симеонов в Разград: Достойните хора от НФСБ, „Атака“ и ВМРО ще работят заедно за избирателите

20 Октомври 2019 | 18:19 | Агенция "Фокус"
Разград. Нашите кандидати за местната власт са хора с лично достойнство и жизнена реализация, загрижени за икономическото развитие на община Разград. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов на среща в Разград, съобщиха от пресцентъра на партията. „Щастлив съм, че местните организации на НФСБ, „Атака“ и ВМРО в Разград се явяват заедно, с обща кандидатура кмет на община, кметове на кметства и с една листа за общински съветници“, заяви Симеонов.
На срещата присъстваха също Валентин Касабов, зам.-председател на НФСБ, и Християн Митев, председател на контролния съвет на партията, Георги Георгиев, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници, Емил Гиздов, кандидат за кмет на с. Гецово, Румен Стоянов, кандидат за кмет на с. Дряновец, Хюсмен Хюсмен, кандидат за кмет на с. Раковски, кандидатите за общински съветници Велико Николов, Стефан Хаджистанчев, Александър Димитров, Анчо Костадинов, Васил Василев и други.
„Наша цел е да помагаме на малкия и среден бизнес в Разград“, каза Георги Георгиев. „Затова ще спрем провеждането на конкурси с условия, които дискриминират местните фирми. Ще настояваме да се създаде Общински гаранционен фонда, който да подпомага кредитирането на фирмите, ще следим общината да провежда ясна антикартелна и антимонополна политика и да поддържа равноправна конкурентна среда.“, посочи той.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Местни избори 2019: Валери Симеонов в Исперих: Разумният патриотизъм е единственият отпор срещу стадното гласуване, организирано от ДПС

Местни избори 2019: Валери Симеонов в Исперих: Разумният патриотизъм е единственият отпор срещу стадното гласуване, организирано от ДПС

20 Октомври 2019 | 16:16 | Агенция "Фокус"
Исперих. „Призовавам всички вас, които днес изпълвате салона на Народно читалище „Съзнание“ тук, в Исперих – проявете гражданско съзнание, агитирайте всички избиратели да гласуват за разумния патриотизъм, защото това е единственият шанс да получите представителство в местната власт. Знаете, че ДПС докарва гласоподавателите си като стадо до урните „под брой и на глава“. Можем да противостоим, само ако постъпваме умно и сме единни – така се обърна към симпатизантите в Исперих Валери Симеонов, лидер на НФСБ, по време на предизборната среща с кандидата за кмет и водач на листата инж. Димитър Димитров и с кандидатите за общински съветници Георги Великов, Георги Александров, Розалина Янкова, Веселинка Илиева, Таня Маринова, Атанас Димитров и други. На срещата присъстваха също Валентин Касабов, зам. председател на НФСБ и Християн Митев, председател на контролния съвет. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.
Основни приоритети в програмата на кандидатите на НФСБ са активният диалог с гражданите, откритото и прозрачно управление, привличането на ресурси и инвестиции, изграждането на публично-частни партньорства. „Само така ще насърчаваме стопанската инициатива, ще подобрим благоустройството в общината, което включва неотложни инвестиции за рехабилитация на уличната мрежа и създаването на общинско предприятие „БКС“, ще се грижим за образованието, за младежта и за спорта, за социалните дейности.“ – каза инж. Димитър Димитров.
„За да се случи всичко това, на 27 октомври подкрепете разумния патриотизъм с №8 в бюлетините за избор на кмет и на общински съветници!“ е призивът към гражданите на Исперих от Валери Симеонов, лидер на НФСБ.
По-късно в Шумен лидерът на НФСБ заяви по време на работна среща: Тук НФСБ е единствената политическа сила, която издига жена за кмет на общината – това е Наталия Стефанова, общински съветник и областен координатор на партията, която също води листата на партията за местните избори. Тя е доказала, че работи за хората през целия си мандат като общински съветник, спечелила е уважение и подкрепа от избирателите“.
На срещата присъстваха също Валентин Касабов, зам. председател на НФСБ, Християн Митев, председател на контролния съвет, кандидатите за общински съветници Стилиян Станков, Звездалин Звездев, Митко Димитров, Атанас Костов, Боряна Петкова, Мариана Венкова, Валентин Динков, Тодор Казаков, Йоанна Константинова, Росен Господинов, Альона Атанасова и др.
„Досегашната ми работа и опит са ме убедили, че напредък се постига само ако всеки ден решаваме реалните проблеми на нашите съграждани – каза Наталия Стефанова. "Община Шумен трябва да добие нов облик и да бъде отворена към гражданите и за гражданите", допълни Стефанова.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Местни избори 2019: Валери Симеонов, НФСБ: Ще съдействаме за изграждане на околовръстния път на Провадия

Местни избори 2019: Валери Симеонов, НФСБ: Ще съдействаме за изграждане на околовръстния път на Провадия

19 Октомври 2019 | 12:03 | Агенция "Фокус"
Провадия. С острота и болка гражданите на Провадия поставиха въпроса за изграждането на околовръстен път по време на предизборна среща, в която участваха Валери Симеонов, лидер на партията, Валентин Касабов, зам.-председател, Християн Митев, председател на контролния съвет, кандидатът за кмет на общината Свилен Горанов и кандидатите за общински съветници. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.
„Ръководството на партията се ангажира да съдейства активно за изграждането на околовръстен път на града. Винаги сме се стремили да защитаваме интересите на хората с конкретни действия, а не само на думи. Затова нашите кандидати в община Провадия са избрали да работят под девиза „Знаем, можем, искаме!“. Избирателите ни познават и съм убеден, че ще гласуват за истинските патриоти“, подчерта Валери Симеонов.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Местни избори 2019: Валери Симеонов, НФСБ: Нашият кандидат Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна

Местни избори 2019: Валери Симеонов, НФСБ: Нашият кандидат Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна

17 Октомври 2019 | 22:07 | Агенция "Фокус"
Каварна. На среща с гражданите на Каварна в залата на народно читалище „Съгласие“ ръководството на НФСБ и кандидатите за кмет и общински съветници на партията представиха своята програма за развитие на общината. Основните акценти в програмата са сигурността на гражданите, подобряване на инфраструктурата на общината и подкрепата за местния бизнес.
„Красимир Кръстев има опит като общински съветник, има експертиза в сферата на инфраструктурните проекти и може да въведе електронните услуги като улеснение за бизнеса и за гражданите. Той е решителен, отговорен и почтен човек, който ще работи в интерес на общината и на нейните жители“, каза Валери Симеонов, лидер на НФСБ. „Програмата на Красимир Кръстев и на неговия екип показва не просто познаване на проблемите на Каварна, а воля за ефективното решаване на тези проблеми в интерес на гражданите и на бизнеса“.
Красимир Кръстев представи основните акценти в програмата, свързани с подобряването и възстановяването на общинската инфраструктура – тротоари, осветление, пътища, изграждането на канализация в южната част на града, възстановяването на пристанищни съоръжения, цялостно преасфалтиране на пътя, свързващ града с морската зона, както и оформянето на пешеходна зона към туристически и археологически забележителности.
Програмата предвижда също така предоставяне на общински терен за изграждане на пазар на зеленчукорпроизводители в близост до пътя Дуранкулак – Малко Търново, подобряване на комуникацията с малкия бизнес и въвеждане на електронно управление в общината.
Развитието на туристическия бизнес е от ключово значение за Каварна, затова кандидатите на НФСБ ще настояват за ускорено приемана на Общ устройствен и на План за управление на защитените зони, за повишаване на приходите от туризма и от съпътстващите дейности, както и за преминаване на плаж „Болата“ под управлението на общината.
Програмата включва конкретни мерки за подобряване на обществения ред, медицинското обслужване, културата и образованието в Каварна.
„Най-важното е, че нашите кандидати са хора с умения и опит, доказани в сферата, в която работят. Те са силни с действията си в интерес на гражданите , а не с празни обещания и красиви думи. Благодарим на всички, които присъстваха на срещата днес, и очакваме жителите на община Каварна да подкрепят нашите кандидати на 27 октомври, като гласуват за силна Каварна с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници!“ каза Валери Симеонов.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Местни избори 2019: Валери Симеонов в Попово: Гласувайте за истинските патриоти

Местни избори 2019: Валери Симеонов в Попово: Гласувайте за истинските патриоти

17 Октомври 2019 | 20:43 | Агенция "Фокус"
Попово. Гласувайте за истинските патриоти! Те са доказали с работата си, а не просто на думи, че са такива“. Така Валери Симеонов, лидер на Националния фронт за спасение на България, се обърна към гражданите на община Попово по време на пъстро тържество в центъра на града, в което участваха и хора от клуб „Традиция“ в Разград. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.
Листата за общински съветници на НФСБ е под № 8 в интегралната бюлетина, а кандидати са Василиса Стоянова, Кирил Станев, Дарина Дочева, Ивелин Иванов, Елена Добрева, Илия Илиев и Георги Гутев.
„Днес тук съм истински щастлив, каза Валери Симеонов, защото се срещнах не само със земляци и симпатизанти, но и с много роднини. Както знаете, майка ми е от близкото до Попово село Зараево и затова винаги се радвам да съм сред хората тук“.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Самолет прелита над Статуята на свободата в Ню Йорк. 21 октомври 2019 г.
Самолет прелита над Статуята на свободата в Ню Йорк. 21 октомври 2019 г.

ВИДЕО
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.