НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 04:53


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Велико Търново, Плевен и Пловдив

Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Велико Търново, Плевен и Пловдив

22 Април 2019 | 08:13 | Агенция "Фокус"
София. Кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Плевен и Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
Сливен:
В 17.30 часа Елена Йончева ще се срещне с жители на град Сливен в голямата зала на х-л "Национал Палас Сливен".

Благоевград:
В 15.30 часа в клуба на БСП в град Гоце Делчев кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с младежи. В 17.30 часа в град Сатовча те срещнат с обществеността в кафе „Елеганса“. В 20.00 часа в сградата на Община Хаджидимово Витанов и Кръстев ще се срещнат с жители на Хаджидимово и Гърмен.

Велико Търново:
От 18.00 часа в пресклуба на БТА във Велико Търново кандидатът за евродепутат проф. Мариела Модева ще бъде гост на Дискусионен клуб "Димитър Благоев - Никола Габровски". Темата ще бъде "Бъдещето на България и Европа", като ще бъдат дискутирани въпроси, свързани с образованието и културата.

Плевен:
В 14.00 часа в село Новачене в залата на кметството Деница Златева ще се срещне с граждани. В 16.30 часа в зала "Патронаж" в Белене тя ще се срещне с обществеността.
В 14.00 часа Велизар Енчев ще се срещне с жители в залата на читалището в село Божурица, общ. Долна Митрополия. В 17.00 часа в град Кнежа той ще се срещне с граждани в читалището.
В 14.00 часа в залата на Общинския съвет в град Гулянци Крум Дончев ще се срещне с граждани. В 17.00 часа в град Пордим в залата на Древния център той ще се срещне с обществеността.

Пловдив:
В 10.30 часа в Градския съвет на БСП в Пловдив Валери Жаблянов и Тодор Стоилов ще се срещнат с граждани. В 13.00 часа в сградата на Община Садово те ще се срещнат с представители на местната власт и обществеността. В 16.00 часа в град Хисаря Момчил Неков ще се срещне с представители на работещите във фирма "Натура фит".
В 18.00 часа в Градския съвет на БСП в Пловдив Тодор Стоилов и Момчил Неков ще проведат открита среща на тема "Европейският проект - смисъл и перспективи".
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Четвърта поредна нощ на безредици в Каталуния. 18 октомври 2019 г.
Четвърта поредна нощ на безредици в Каталуния. 18 октомври 2019 г.

ВИДЕО
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.