НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 12:17


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

БСП: Kандидатите за евродепутати ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол на 23 април

БСП: Kандидатите за евродепутати ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол на 23 април

22 Април 2019 | 15:58 | Агенция "Фокус"
София. На 23 април кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол. Това съобщиха от пресцентъра на партията.
Ямбол
В 11:00 ч. в град Елхово, водачът на листата на левицата Елена Йончева ще се срещне с граждани в клуба на БСП. В 13.15 ч. в пенсионерския клуб в гр. Стралджа, тя ще се срещне с обществеността. В 15:00 ч. в центъра на град Ямбол, Елена Йончева и група общински съветници ще проведат открита приемна. В 16.15 ч. в град Ямбол, в Камерна зала на хотел "Кабиле", тя ще проведе дискусия с граждани на тема: "Проблемните европейски проекти в град Ямбол" В 18:00 ч. в Научно-техническия съюз в град Ямбол, Йончева ще се срещне с жители от Ямбол, Тунджа и Болярово.
Кюстендил
В 10:30 ч. пред сградата на общинската администрация в гр. Бобошево, кандидатът за евродепутат Иван Кръстев ще се срещне с жители на града и ще посети реновираната спортна база. В 13:00 ч. в залата на общ. Сапарева баня той ще разговаря с граждани и хотелиери за развитието на балнео и СПА туризма. В 15:30 ч. в гр. Дупница, Иван Кръстев ще проведе среща с граждани в кафе-клуб.
В 13:00 ч. в центъра на с Шишковци, общ. Кюстендил Петър Витанов ще се срещне с жителите на населеното място и ще посети къща-музей на Владимир Димитров - Майстора. В 14:00 ч. Петър Витанов ще се посети птицеферма и шивашки цех в с. Шишковци. В 15:30ч. в кафе "Флора" в гр. Кюстендил Петър Витанов ще се срещне с жители на града. В 17:00 ч. в центъра на гр. Кочериново, той ще се срещне с обществеността.
В 18:00 ч. в центъра на гр. Рила, кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с жителите на града.
Смолян
В 10:00 ч., читалището на с. Селча, общ. Девин, кандидатът за евродепутат Тодор Стоилов ще разговаря с жителите на населеното място. В 13:00 ч. той ще се срещне с обществеността в с. Михалково, общ. Девин.В 15:00 ч. в центъра на с. Лясково, общ. Девин, Тодор Стоилов ще разговаря с жителите на селото по актуални проблеми. В 17:30 ч. в гр. Девин, в залата на хотел "Орфей", Тодор Стоилов ще се срещне с граждани.
В 15:00 ч. в заведение в центъра на с. Павелско, общ. Чепеларе, Валери Жаблянов ще разговаря с жители на селото. В 18:00 ч. в гр. Смолян, в Планетариума, той ще се срещне с жители на областния град.
В 17:30 ч, в читалището на гр. Златоград, Момчил Неков ще се срещне с обществеността.
Велико Търново
В 10:30 ч, зала Лекционна на читалището, в гр. Павликени, проф. Мариела Модева и проф. Румен Гечев ще се срещнат с граждани, които имат проблеми с концесии за добив в кариери от селата Димча и Върбовка.
В 14:00 ч. в град Стражица, проф. Мариела Модева ще обсъди с обществеността проблемите с образованието и културата у нас.
В 15:00 ч. в Захарните заводи, в град Горна Оряховица, проф. Румен Гечев ще се срещне с ръководството на предприятието и работещите в него. В 15:30 ч., Хотел "Раковец", в гр. Горна Оряховица, професор Румен Гечев ще се срещне с ръководството на хотела. В 18:00 ч. в малката зала на читалище "Напредък" в града, проф. Румен Гечев ще се срещне с граждани.
В 16:30 ч. в читалище "Надежда" във Велико Търново, проф. Мариела Модева ще се срещне с настоятелството на народното читалище.
В 18: ч. в залата на БТА в гр. Велико Търново, проф. Мариела Модева ще вземе участие в дискусионен клуб на тема: "Бъдещето на България и Европа" - въпроси за образование и култура.
Ловеч
В 11:00 ч. в Младежкия център, в град Летница, Деница Златева ще се срещне с граждани. В 12:30 ч. в къщата за гости в село Карпачево, община Летница, тя ще се срещне с представители на туристическия бранш. В 14:30. в клуба на БСП в село Александрово, община Ловеч, Деница Златева ще се срещне с обществеността. В 17:30, в зала 109 на дом "Преслав", в гр. Ловеч, Деница Златева и доктор Десислав Тасков ще се срещнат с жители на населено място и представители на бизнеса.
В 17:30ч. в зала на библиотеката в читалището в град Луковит, Велизар Енчев ще се срещне с обществеността.
София
В 13:00 ч, в читалище "Събуждане", село Врачеш, община Ботевград, Цветелина Пенкова и Димитър Данчев ще проведат кръгла маса на тема: България и Европа. В 15.30 ч, в центъра на село "Лопян", община Етрополе, те ще се срещнат с жители. В 17:00 ч. в клуба на БСП в град Етрополе, Пенкова и Данчев ще проведат дискусия с младежи на тема: "Европа на младите"
В 19:00 ч. в град Правец, в Сити Юнивърсити, кандидатите за евродепутати Цветелина Пенкова и Димитър Данчев ще се срещнат с граждани.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Сблъсъци между демонстранти-сепаратисти и испанската полиция в Барселона. 16 октомври 2019 г.
Сблъсъци между демонстранти-сепаратисти и испанската полиция в Барселона. 16 окт...

ВИДЕО
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.