НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 12:38


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов откри официално ремонтираната улица „Марица“, обновена по проект „Благоустрояване на градската среда”

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов откри официално ремонтираната улица „Марица“, обновена по проект „Благоустрояване на градската среда”

16 Април 2019 | 14:00 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри официално ремонтираната улица „Марица“, обновена по проект „Благоустрояване на градската среда”, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г. (ОПРР), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
На церемонията по откриването на обект „Благоустрояване на ул. „Марица”, в участъка от бул. „Св. Димитър Солунски” до ул. „Иван Михайлов”, провела се при бл. №2, в близост до ЕГ и ПМГ присъстваха още председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, обществен посредник на Община Благоевград доц. д-р Валентин Василев, управителят на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова, общински съветници, заместник кметове на Община Благоевград, представители на фирмите изпълнители на проекта както и голяма част от живущите в района. По време на откриването на обекта, д-р Атанас Камбитов заяви, че това е поредният обект, който реализира Община Благоевград. Той посочи, че улицата е обновена и няма нищо общо с предишното и състояние. „Много се радвам, че успяхме в срок да изпълним проекта. Използвам случая да се извиня на всички граждани, за които бяха създадени неудобства по време на строителството“, каза още д-р Атанас Камбитов.
„Фокус“ припомня: Проектът стартира на 18 ноември 2016 г. със сключения между Община Благоевград и Управляващия орган на ОПРР Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.
Денис НИКИФОРОВ


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов ще открие ремонтираната улица „Марица“

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов ще открие ремонтираната улица „Марица“

16 Април 2019 | 07:29 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов официално ще открие ремонтираната улица „Марица“ в Благоевград. Церемонията ще се състои от 11.00 часа при бл. №2, в близост до ЕГ и ПМГ. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.
Обектът „Благоустрояване на ул. „Марица”, в участъка от бул. „Св. Димитър Солунски” до ул. „Иван Михайлов” е част от мащабния проект „Благоустрояване на градската среда” .
Проект „Благоустрояване на градската среда” се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г. (ОПРР), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Проектът стартира на 18 ноември 2016 г. със сключения между Община Благоевград и Управляващия орган на ОПРР Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
 Честването на Фестивала на светлините в Берлин. 14 октомври 2019 г.
Честването на Фестивала на светлините в Берлин. 14 октомври 2019 г.

ВИДЕО
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.