НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 00:57


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: Улица „Марица“ е пример за работата на Общината

Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: Улица „Марица“ е пример за работата на Общината

16 Април 2019 | 14:42 | Агенция "Фокус"
Благоевград.. Улица „Марица“ е пример за работата на Община Благоевград. Това каза по време на официалното откриване на ремонтираната улица „Марица“, обновена по проект „Благоустрояване на градската среда“ кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин. Той посочи, че проекта се е осъществил с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г. (ОПРР), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Д-р Атанас Камбитов коментира, че на улицата е осъществена цялостна реконструкция с ВиК, пътна настилка и т.н.
„Няма как нещо такова да се направи без да има съответните трудности и проблеми, но както се казва всичко е добре, когато завършва добре“, допълни д-р Атанас Камбитов. Кметът на Благоевград благодари на екипа на Община Благоевград и на ВиК – Благоевград. „Благодаря ви, защото без вашето съдействие нямаше как да се случи проекта, тъй като самото изграждане на проекта имаше доста трудности, които нямаше как да бъдат предвидени. Благодаря на изпълнителите, че се справиха в срок. Честито на всички и със здраве да се ползва“, каза още д-р Атанас Камбитов.
„Фокус“ припомня: Проектът стартира на 18 ноември 2016 г. със сключения между Община Благоевград и Управляващия орган на ОПРР Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.
Денис НИКИФОРОВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов ще открие ремонтираната улица „Марица“

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов ще открие ремонтираната улица „Марица“

16 Април 2019 | 07:29 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов официално ще открие ремонтираната улица „Марица“ в Благоевград. Церемонията ще се състои от 11.00 часа при бл. №2, в близост до ЕГ и ПМГ. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.
Обектът „Благоустрояване на ул. „Марица”, в участъка от бул. „Св. Димитър Солунски” до ул. „Иван Михайлов” е част от мащабния проект „Благоустрояване на градската среда” .
Проект „Благоустрояване на градската среда” се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г. (ОПРР), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Проектът стартира на 18 ноември 2016 г. със сключения между Община Благоевград и Управляващия орган на ОПРР Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Сблъсъци между демонстранти-сепаратисти и испанската полиция в Барселона. 16 октомври 2019 г.
Сблъсъци между демонстранти-сепаратисти и испанската полиция в Барселона. 16 окт...

ВИДЕО
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.