НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 21:30


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“ (ОБЗОР)

Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“ (ОБЗОР)

21 Март 2019 | 22:33 | Агенция "Фокус"
София. Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“. Наградата се присъжда за добри практики, достоверност на информацията и съхранение на патриотизма. Тя бе връчена от издателя на списанията „Бизнес лейди“ и „България бизнес ревю“ Даниел Димитров на управителя на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“ Тетяна Узунова.
Узунова заяви, че Информационна агенция и Радио „Фокус“ винаги достойно са изпълнявали мисията си. Тя благодари на на „Бизнес лейди“ за признанието, като отбеляза, че то е важно не само за нея, но и за целия ни екип. Тя подчерта, че е екипът на „Фокус“ произвежда и поднася информация от първо лице. „Така правехме, когато беше с нас Красимир Узунов, така правим и сега. Всички сме мотивирани, за което много благодаря на целия ни екип – на Информационна агенция и Радио „Фокус“, заяви Тетяна Узунова. Тя подчерта, че екипът работи и продължава делото на Красимир Узунов. „Той е голям историк и велик българин. Мисля, че той завинаги ще остане в историята на България“, отбеляза г-жа Узунова. Тя отбеляза, че хората, които е възпитавал Красимир Узунов в Информационна агенция и Радио „Фокус“ продължават неговото дело и принципи, които са: точност и честност при представянето на информацията. Тя подчерта още, че информацията трябва да се създава, а не да се краде и преписва. „И разбира се, всичко това трябва да се прави с голяма обич към България“, посочи управителят на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“
Награди „Компания на годината” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление. Връчването на наградите е организирано от групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Всяка година партньори на „Компания на годината“ са и Агенция и Радио „Фокус“. В събитието взеха участие ансамбъл „Гераците“ и Поли Паскова.
Сред останалите наградени в категория „Фармация“ призът беше връчен на компания Actavis. В сектор „Комуникация“ отличието отиде при Vivacom, a в „Банков надзор“ – при Пощенска банка. Happy Bar & Gril и „Аркон Консулт“ получиха награда в категория „Успешен мениджмънт“, а в категория „Индустрия“ бяха отличени „Престиж – 96“ и „Елпром Троян“. Coca-Cola HBC Bulgariа получи приз в категория „Бързооборотни стоки“, а за „Строителство и архитектура“ признанието отиде при „Артекс Инженеринг“ АД. В категория „Здравеопазване“ награда получи Тъканна банка FUTURE HEALTH BIOBANK, в „Телекомуникации“ – А1, в „Застраховане“ – RECREX. В „Медии“ бяха отличени Нова Броудкастинг Груп и Радио „Витоша“. В категория „Реклама“ отличените са трима - I DO ADVERTISING, J Point + и J Point.
Ирина ИВАНОВА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Наградите „Компания на годината“ бяха връчени за пета поредна година

Наградите „Компания на годината“ бяха връчени за пета поредна година

21 Март 2019 | 22:20 | Агенция "Фокус"
София. Наградите „Компания на годината“ бяха връчени за пета поредна година, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Връчването на наградите е организирано от групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Всяка година партньори на „Компания на годината“ са и Агенция и Радио „Фокус“.
Награди „Компания на годината” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление. В категория „Фармация“ призът беше връчен на компания Actavis. В сектор „Комуникация“ отличието отиде при Vivacom, a в „Банков надзор“ – при Пощенска банка. Happy Bar & Gril и „Аркон Консулт“ получиха награда в категория „Успешен мениджмънт“, а в категория „Индустрия“ бяха отличени „Престиж – 96“ и „Елпром Троян“. Coca-Cola HBC Bulgariа получи приз в категория „Бързооборотни стоки“, а за „Строителство и архитектура“ признанието отиде при „Артекс Инженеринг“ АД. В категория „Здравеопазване“ награда получи Тъканна банка FUTURE HEALTH BIOBANK, в „Телекомуникации“ – А1, в „Застраховане“ – RECREX. В „Медии“ бяха отличени Информационна агенция „Фокус“, Нова Броудкастинг Груп и Радио „Витоша“. В категория „Реклама“ отличените са трима - I DO ADVERTISING, J Point + и J Point.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Тетяна Узунова: Екипът на Агенция и Радио "Фокус" продължава делото на Красимир Узунов

Тетяна Узунова: Екипът на Агенция и Радио "Фокус" продължава делото на Красимир Узунов

21 Март 2019 | 22:16 | Агенция "Фокус"
София. Екипът на Агенция и Радио "Фокус" продължава делото и принципите на Красимир Узунов. Това каза управителят на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“ Тетяна Узунова, която получи награда в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „За мен тази награда е много важна, за което благодаря много на „Бизнес лейди“ за признанието. То е важно както за мен, така и за целия ни екип“, посочи управителят на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“. Тя подчерта, че екипът на „Фокус“ произвежда и поднася информация от първо лице. „Така правехме, когато беше с нас Красимир Узунов, така правим и сега. Всички сме мотивирани, за което много благодаря на целия ни екип – на Информационна агенция и Радио „Фокус“. Ние работим и продължаваме делото на Красимир Узунов. Той е голям историк и велик българин. Мисля, че той завинаги ще остане в историята на България“, отбеляза г-жа Узунова.
„Хората, които е възпитавал Красимир Узунов в Информационна агенция и Радио „Фокус“ продължават неговото дело и принципи, които са: точност и честност при представянето на информацията“, каза Тетяна Узунова. Тя подчерта още, че информацията трябва да се създава, а не да се краде и преписва. „И разбира се, всичко това трябва да се прави с голяма обич към България“, посочи управителят на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“
Ирина ИВАНОВА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“

Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“

21 Март 2019 | 21:46 | Агенция "Фокус"
София. Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии“ в петото издание на „Компания на годината“, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Наградата се присъжда за добри практики, достоверност на информацията и съхранение на патриотизма. Тя бе връчена от издателя на списанията „Бизнес лейди“ и „България бизнес ревю“ Даниел Димитров на управителя на Информационна агенция и Радиоверига „Фокус“ Тетяна Узунова.
Ирина ИВАНОВА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
In memoriam. Красимир Узунов.
In memoriam. Красимир Узунов.

ВИДЕО
Неочаквана ваканция
Неочаквана ваканция
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.