НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 01:56


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Велико Търново: В града ще се проведе изложението Family Days Expo, посветено на Деня на християнското семейство

Велико Търново: В града ще се проведе изложението Family Days Expo, посветено на Деня на християнското семейство

17 Ноември 2018 | 09:49 | Агенция "Фокус"
Велико Търново. В града ще се проведе изложението Family Days Expo, посветено на Деня на християнското семейство. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Инициативата Family Days Expo е организирана от Фондация „Happy Mums“, в партньорство с Община Велико Търново и Агенция за организиране на събития Merian Events. Тя е първата по рода си в областта. Изложението е социално ориентирано и има за цел да обедини на едно място най-добрите търговски, общински и нестопански организации на регионално и национално ниво, които предлагат стоки и услуги в подкрепа на родителите и техните деца.
Специализираното изложение е посветено на предстоящия празник 21 ноември – Ден на християнското семейство, и цели обучаване на младите родители, чрез предоставяне на полезна информация и споделяне на семейните ценности по един по-забавен, неформален и развлекателен начин, чрез организирани работилници, игри и състезания, а водещ на събитието ще бъде Ники Априлов.
Амбициите на организаторите е да превърнат Family Days Expo в ежегодно събитие, което да среща на едно място родителите от Централна Северна България с търговци, фирми и организации, чиито стоки и услуги ще ги подкрепят в новата им роля на родители.
Инициативата Family Days Expo ще се проведе в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в град Велико Търново. Работното време на изложението ще е от 11.00 часа до 18.00 часа днес и от 10.00 часа до 14.00 часа утре.
Велико Търново е град, в който раждаемостта през последните години непрекъснато се покачва, но родителите от нашият регион остават встрани от възможността да се докоснат директно до компаниите и организациите предлагащи качествени стоки и услуги за бременната жена, майката, бебето, детето и семейството като цяло.
Чрез средствата, заплатени за участието в изложението, всеки участник заявява позицията си на социално отговорна компания, подкрепяща каузата „За повече щастливи семейства“, подпомагайки освен дейността на Фондация „Happy Mums” и дейността на местният офис на Фондация „Искам бебе“ и Фондация „Здрави майки, здрави бебета“, които работят в името на всички онези жени, майки и деца при които нещата не се случват подредено, резонно и сигурно.
По време на изложението участниците ще имат възможност да представят и предложат на преференциална цена стоките и услугите, които предлагат пред нови потенциални клиенти, както от нашият град и региона, така и от съседни градове на територията на централна северна България, а също така и да участват в томболите, като предоставят продукти, които предлагат.
Търговската част ще представлява щандове на водещи брандове на стоки и услуги за бременни, майки, деца и семейства, разположени на площ от 800 кв. м, на които посетителите ще имат възможността да тестват и закупят продукти или услуги директно от производителите/вносителите или доставчици на услуги.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Приеха Глобалния пакт на ООН за миграцията. 10 декември 2018 г.
Приеха Глобалния пакт на ООН за миграцията. 10 декември 2018 г.

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.