НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 19:56


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Благоевград: Беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм

Благоевград: Беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм

22 Септември 2018 | 17:35 | Агенция "Фокус"
Благоевград. В града беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм, предаде репортер на Радио „Фокус“- Пирин. Събитието се провежда в зала „Яворов“. Пред препълнената зала ще се представят над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор е културистът Митко Димитров. Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг – опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието.Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг- Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града. Пред входа на събитието могат да се закупят редица продукти, които спомагат за добрата спортна форма на състезателите и почитателите на фитнеса и културизма.
Лора КАЛЧЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: В града ще се проведе турнирът по културизъм и фитнес „Скаптопара“

Благоевград: В града ще се проведе турнирът по културизъм и фитнес „Скаптопара“

22 Септември 2018 | 10:10 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“. Официалното откриване ще бъде в 16.00 часа, а самата програма ще започне в 11.00 часа с регистрация на състезателите и теглене/измерване на участниците. В 12.00 часа ще се проведе техническа конференция, разясняваща правилата и регламента на състезанието.
Участие, в първото издание на турнир „Скаптопара“, ще вземат над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор ще бъде културистът Митко Димитров.
Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг – опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св. св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието.
Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг - Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.
Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Общината е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес  „Скаптопара“

Благоевград: Общината е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес „Скаптопара“

20 Септември 2018 | 16:02 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“ на 22 септември. Официалното откриване ще бъде в 16:00 часа, а самата програма ще започне в 11:00 часа с регистрация на състезателите и теглене/измерване на участниците. В 12:00 часа ще се проведе техническа конференция, разясняваща правилата и регламента на състезанието. Участие, в първото издание на турнир „Скаптопара“, ще вземат над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор ще бъде културистът Митко Димитров. Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг- опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието. Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг- Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.
Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Кюрдски отряди атакуват последните позиции на
Кюрдски отряди атакуват последните позиции на "Ислямска държава" в Източна Сирия...

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.