НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 18:51


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

17 Септември 2018 | 10:08 | Агенция "Фокус"
Кюстендил. Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол. Това съобщи за Радио „Фокус” – Кюстендил дежурният в Областно пътно управление – Кюстендил. Ремонтните дейности са от километър 12 до километър 27, дейностите са сигнализирани с пътни знаци. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание. Срокът е до 21 септември. Движението в района на срутището по пътя за Рилски манастир се регулира със светофарна уредба. Движението при километър 27 се осъществява само в едната лента поради извършване на аварийно-възстановителни дейности – обрушване на ската. Преминаването на моторни превозни средства се ограничава за кратки периоди от по 10 минути. Срокът на временната организация за движение е до 31 октомври. Движението по пътя Рила – село Пастра се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на аварирал водопровод. Затворена е лентата за движение в посока град Рила. Движението е двупосочно в едната лента. Мястото е сигнализирано с пътни знаци. Срокът е до 21 септември. С нормална интензивност е трафикът по автомагистрала „Струма”, по път Е-79, както и по направлението София – Кюстендил. Слабо натоварен е трафикът по посока ГКПП „Гюешево”.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

14 Септември 2018 | 08:31 | Агенция "Фокус"
Кюстендил. Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол. Това съобщи за Радио „Фокус” – Кюстендил дежурният в Областно пътно управление – Кюстендил. Ремонтните дейности са от километър 12 до километър 27, дейностите са сигнализирани с пътни знаци. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание. Срокът е до 14 септември. Движението в района на срутището по пътя за Рилски манастир се регулира със светофарна уредба. Движението при километър 27 се осъществява само в едната лента поради извършване на аварийно-възстановителни дейности – обрушване на ската. Преминаването на моторни превозни средства се ограничава за кратки периоди от по 10 минути. Срокът на временната организация за движение е до 31 октомври. Движението по пътя Рила – село Пастра се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на аварирал водопровод. Затворена е лентата за движение в посока град Рила. Движението е двупосочно в едната лента. Мястото е сигнализирано с пътни знаци. Срокът е до 14 септември. С нормална интензивност е трафикът по автомагистрала „Струма”, по път Е-79, както и по направлението София – Кюстендил. Слабо натоварен е трафикът по посока ГКПП – „Гюешево”.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

Кюстендил: Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол

13 Септември 2018 | 08:54 | Агенция "Фокус"
Кюстендил. Ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Таваличево – Бобов дол. Това съобщи за Радио „Фокус” – Кюстендил дежурният в Областно пътно управление – Кюстендил. Ремонтните дейности са от километър 12 до километър 27, дейностите са сигнализирани с пътни знаци. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание. Срокът е до 14 септември. Движението в района на срутището по пътя за Рилски манастир се регулира със светофарна уредба. Движението при километър 27 се осъществява само в едната лента поради извършване на аварийно-възстановителни дейности – обрушване на ската. Преминаването на моторни превозни средства се ограничава за кратки периоди от по 10 минути. Срокът на временната организация за движение е до 31 октомври. Движението по пътя Рила – село Пастра се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на аварирал водопровод. Затворена е лентата за движение в посока град Рила. Движението е двупосочно в едната лента. Мястото е сигнализирано с пътни знаци. Срокът е до 14 септември. С нормална интензивност е трафикът по автомагистрала „Струма”, по път Е-79, както и по направлението София – Кюстендил. Слабо натоварен е трафикът по посока ГКПП „Гюешево”.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Протест в Париж на
Протест в Париж на "жълтите жилетки". 15 декември 2018

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.