НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 23:29


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Казанлък: Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посети изцяло обновена с европейски средства детска градина

Казанлък: Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посети изцяло обновена с европейски средства детска градина

22 Юли 2018 | 14:35 | Агенция "Фокус"
Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети днес Детска градина №1 "Здравец" в град Казанлък, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Детското заведение е изцяло обновено по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък", финансиран по ОП „Региони в растеж 2014-2020 г.". Заедно с Цветанов бяха още кметът на Казанлък Галина Стоянова, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатите от ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев, Борис Кърчев, Маноил Манев, както и областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов.
„Ремонт тук не бе правен от над 30 години. За ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов приоритет номер едно е образованието. Затова и инвестираме сериозно в образователната инфраструктура“, сподели Цветан Цветанов пред всички присъстващи депутати, представители на местната власт, възпитатели, родители и деца.
Председателят на ПГ на ГЕРБ изрази своята удовлетвореност, че в тази детска градина най-младите жители на Казанлък ще играят и учат в прекрасни условия, а техните родители ще бъдат спокойни, че децата им са на сигурно и приветливо място. „Пожелавам на малчуганите много радост, много усмивки и много нови натрупани знания“, каза Цветанов. Той благодари на целия педагогически състав за грижите и отношението към децата.„Цветан Цветанов е един голям приятел на Казанлък и винаги ни е подкрепял. Радостна съм, че успяхме да го впечатлим с новата детска градина. Като външен човек и баща на три дъщери неговото мнение е много важно за всички нас“, заяви на свой ред кметът на Казанлък Галина Стоянова.
Проектът за обновяването на детската градина е на обща стойност 9 504 532,06 лв. Освен строително-монтажните работи като въвеждане на мерки за енергийна ефективност, ремонт и изграждане на водопровод и канализационни инсталации, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, беше извършен и цялостен монтаж на напълно ново оборудване. Проектът обхваща още две детски градини в кв. Изток и училищата в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Казанлък

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Казанлък

22 Юли 2018 | 07:22 | Агенция "Фокус"
Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети град Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. По време на своето посещение Цветанов ще открие реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства в рамките на проект „Обновяване на градската среда в град Казанлък". Проектът e предназначен изцяло за кв. "Изток" в града и е на обща стойност 5 655 048.59 лв.
Откриването на обновените обекти ще започне на ул. „Кремона“ в жк. „Изток“ (южно от блок 20) в 10.00 часа.
Цветан Цветанов ще посети и Детска градина №1 "Здравец", която е изцяло обновена по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък", финансиран също по ОП „Региони в растеж 2014-2020". Този проект на обща стойност 9 504 532.06 лв. и обхваща още две детски градини в кв. „Изток“, училищата в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово.


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Сушата в Германия. 19 октомври 2018 г.
Сушата в Германия. 19 октомври 2018 г.

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.