НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 21:54


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Пловдив: До 30 май се удължават ремонтните дейности по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия“

Пловдив: До 30 май се удължават ремонтните дейности по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия“

20 Май 2018 | 17:09 | Агенция "Фокус"
Пловдив. До 30 май се удължават ремонтните дейности на надлез по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурен служител в Областно пътно управление-Пловдив. Движението в участъка се осъществява в една лента и се контролира от светофарна уредба. С нормална интензивност се осъществява трафикът в Пловдивска област. Пътищата са сухи и нормално проходими. До 30 юни движението по АМ „Тракия“, в участъка от Пловдив до Стара Загора, ще се извършва с максимална скорост до 90 км/ч поради ремонтни дейности. Заради ремонта е ограничено движението на МПС над 12 тона и в двете посоки по магистралата, в участъка от км 133 до км 156. Водачите трябва да използват обходни маршрути. Движението по пътя Пловдив – Асеновград, от изхода на град Пловдив до град Асеновград, се извършва двупосочно в едното платно в посока Асеновград поради ремонтни дейности в участъка. Срокът на ремонта е до 10 юни.
Без затруднения се извършва движението на територията на град Пловдив. По-засилено е в централната градска част, както и по входно-изходните артерии на града. Пътните настилки са сухи и нормално проходими.
Весела КРЪСТЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Пловдив: Движението по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия“, се осъществява в една лента поради ремонт

Пловдив: Движението по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия“, се осъществява в една лента поради ремонт

16 Март 2018 | 08:32 | Агенция "Фокус"
Пловдив. Трафикът на територията на Пловдивска област е интензивен, съобщиха за Радио „Фокус“ – Пловдив от Областното пътно управление. Най-засилено автомобилно движение се отчита по участъка на АМ „Тракия“ в Пловдивска област, също по направленията Пловдив-Съединение, Пловдив-Карлово, Пловдив-Пещера и Пловдив-Асеновград-Смолян. Пътните настилки на територията на областта са сухи и нормално проходими, мокри са пътищата единствено по високите части. Движението по пътя Пловдив-Асеновград, от изхода на град Пловдив до разклона за град Куклен, се осъществява двупосочно в едното платно в посока Асеновград поради ремонтни дейности. Срокът за изпълнението им е до 14 май. Ограничено е преминаването на камиони по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски. Обходният маршрут е по пътя Кричим-Девин. Движението по пътя Шишманци-Белозем, в района на пътния възел при АМ „Тракия“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на надлеза. Трафикът в участъка се контролира от светофарна уредба до 26 април. Забранено е движението на камиони над 12 тона по пътищата Поповица-Болярци и в отсечката град Лъки-пътно кръстовище за хижа Момчил юнак. Остава ограничено движението за МПС над 12 тона и през прохода Троян-Кърнаре. От Областното пътно управление предупреждават за завишена опасност от свлачищна активност по пътищата в планинските райони. Най-рискови са пътните отсечки Кричим-Девин, Югово-Лъки и Бачково-Нареченски бани.
Движението на територията на град Пловдив също е натоварено към този час. Колони от автомобили се образуват по булевардите „Христо Ботев“, „Цар Борис III Обединител“ и „Васил Априлов“. Интензивен трафик се отчита също по булевардите „Пещерско шосе“, „Шести септември“, „Източен“, „България“ и „Санкт Петербург“. Пътните настилки в града са сухи и нормално проходими.
Тони МИХАЙЛОВ
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Срещу посолството на САЩ в Турция е открит огън. 20 август 2018 година
Срещу посолството на САЩ в Турция е открит огън. 20 август 2018 година

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.