НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 17:59

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Пазарджик: Продължава благоустрояването на населените места в община Панагюрище

Пазарджик: Продължава благоустрояването на населените места в община Панагюрище

28 Август 2017 | 09:38 | Агенция "Фокус"
Панагюрище. Продължава благоустрояването на населените места в община Панагюрище. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик Радка Костуркова от Община Панагюрище. Тя обясни, че в село Панагюрски колонии е приключило полагането на пътна настилка на улица „Вергил Димов“ и предстои благоустрояване на улица „Атанас Захариев“. „Започна вторият етап по подмяна на водопровода и благоустрояване на улица „Димитър Благоев“ и улица „Тодор Каблешков“ в село Попинци. В село Баня започна благоустрояването на улица „Иван Недеков“ и предстои благоустрояване на улица „Съби Гочев“. В ход е и благоустрояване и на улиците „Делчо Уливеров“ и „Никола Барбалов“ в село Поибрене“, каза още Костуркова. Тя добави, че ремонтни дейности ще започнат и на улица „Христоско Ендаров“ в село Бъта. В село Левски ще бъде подменен водопроводът по улиците „Никола Антонов“ и „Пено Колчаков“. В село Оборище ще бъде благоустроен централният площад.
Ваня НИКОЛОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Радка Костуркова, Община Панагюрище: Продължава благоустрояването на улиците в града

Радка Костуркова, Община Панагюрище: Продължава благоустрояването на улиците в града

20 Август 2017 | 12:13 | Агенция "Фокус"
Пазарджик. Община Панагюрище продължава благоустрояването на улици, съобщи за Радио „Фокус“ – Пазарджик Радка Костуркова от Общината. През последните пет години Община Панагюрище провежда последователна и целенасочена политика за подобряване на общинската инфраструктура и на икономиката в общината. „В изпълнение на основните приоритети: подобряване на физическата и жизнена среда като условие за постигане на устойчива, екологична и безопасна среда, повишаване качеството на живот, получаване на нови възможности за икономическо, културно и социално развитие, модернизиране на обществените пространства и създаване на привлекателна градска среда, предстои изпълнението на поредния мащабен инфраструктурен проект „Рехабилитация на улични настилки, тротоари и зелени площи в град Панагюрище“ по Оперативна програма „Региони в растеж“, уточни Костуркова.
Проектът „Рехабилитация на улични настилки, тротоари и зелени площи в град Панагюрище“ е насочен към подобряване на градската среда, като част от интегрирана и широкообхватна стратегия за повишаване качеството на живот на населението на град Панагюрище в неговите различни аспекти: привлекателна градска инфраструктура, подобрени екологични условия. Той включва 12 улици в Панагюрище.
Ваня НИКОЛОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Турция даде първа жертва в Африн. 23 януари 2018 г.
Турция даде първа жертва в Африн. 23 януари 2018 г.

ВИДЕО
 Катастрофални свлачища връхлетяха южната част на американския щат Калифорния - 14 януари 2018 година
Катастрофални свлачища връхлетяха южната част на американския щат Калифорния - ...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.